Johor part 1.

Hi sayang. Miss me? Sorry la. I busy la sekarang. Boss i asyik suruh teman dia pergi lunch je.


Cut all this crappy malay drama script. But i've been really busy nowadays with work. By 'work', i mean any form of verb.

Last month or a few months back, tak ingat, my aunt pernah ajak nak pergi Singapore. The conversation goes something like this. I said
Hmm? Singapore? Bosan ah. Pergi sana balik2 tengok benda sama je :/  
How about Universal Studios? Nak pergi?
Er, Ma!! Passport Na hidup lagi tak??


February 4 is the date we picked to go for the road trip. Yes. Road trip. Singapore is freaking close, tak yah nak ngengada nak ambik flight unless desperado tahap gaban. Around 5 days before the most anticipated day, *chewahh, mana ada anticipated sangat pun* barulah yours truly ni perasan passport dah mati. October 2011.

5 days to go : Besok la renew.
4 days to go : Besok sempat lagi.
3 days to go : Besok la renew. Hari ni dah tak sempat.
2 days to go : "Adik sorang2 ye? Adik tak boleh nak apply la. Kena ada parents sekali sebab adik bawah 18."
1 day to go : Okay, petang ni datang ambik.

Itu lah kisahnya.
Procrastination is... umm.. a part of my life already.


Comments