Supp, yaww!

Trials are over; the results? Forget it.

Sekarang ni dah penghujung Syawal, memang banyak la orang buat open house. Saya rasa kalau nak compare traffic jam or macet in Bahasa Indonesia di hujung Syawal dengan di awal Syawal, memang kalah la 1 Syawal. Siap jadi headline dekat Star lagi.

Saya pun mestilah tak ketinggalan. Tapi tak adalah sebanyak open house korang kan? Sehari sampai 5 open house! Haa, amik kau. Mencekik la puas-puas nasi impit kuah kacang. Saya punya open house paling banyak dalam sehari pun 2 je. Duit raya tahun ni pun lebih sikit dari tahun2 sebelum ni. Ekonomi merudum kah?

Dated bila ntah, tak ingat, aku pun mendaki lah Bukit Kepayang ikut jalan Bukit Chedang tu, nak pegi beraya dekat rumah Zooe dengan Cikna. Tapi gambar tak banyak pasal tak ramai yang pegi dengan kekurangan camera. Minggu yang seterusnya, Syawal diraikan lagi di rumah Padi. Huh, dekat situ la sesi berfoto dimulakannn






photos taken by NK :)

itulah dia, serba-serbi lawatan sambil belajar rumah terbuka di rumah Padi
Sekian.

p/s: 25 hari tak update blog ni, brothaa! Salah satu faktor dia, mood nak blogging dah hilang. Aura blogging saya hilang sebentar, tak tau pergi mana. Lagi satu, kakak pinjam laptop saya seminggu. Jadi saya nak online pun kena pakai handphone jeww. Huehuehue

.AQUA.REFLECTS.

Comments