Reincarnationnnn

Oh yeahh! I'm back! I feel so alive! After a few days without my internet connection at home, i feel like a zombie. Lifeless. And now it's back! Wait, does this mean i need to get a life? *oopsie daisy*

Anyway, you know what happened to the connection?

Mula-mula, jalan raya kat depan ni diorang buat apa entah. Diorang pegi korek tanah tu. Beberapa hari setelah itu, perkara sebegini terjadi.

Saya menggunakan telefon rumah untuk menelefon handphone mak saya. Dia angkat. Tiba-tiba dia tanya

"Nina, Nina kat mana ni?"
Saya pun membalas "Na kat rumahla. Kat mana lagi"
"Habis tu kenapa nombor rumah yang keluar dekat phone mama ni lain?"

Anda bayangkan bahawa no telefon rumah anda adalah 06-7777777. Tiba-tiba, yang keluar dekat phone receiver adalah 06-3333333. Tak ke pelik? Dah la no rumah sendiri.

Rupa-rupanya, masa orang TM tu tengah betulkan TM punya main box, dia tersalah connect wires. Dan rumah saya terdapat nombor rumah orang lain. Justeru kehilangan connection internet saya. Alkisah.

.AQUA.REFLECTS.

Comments