Emo.

I'm really emo right now. Nak carut kau straight to your face pun, ko tak nak reply text aku. I wanna turn to the one that i always do, tak boleh. Lagi few days baru boleh kot.

Tapi serious. Kalau aku ada phone dummy, aku akan lekatkan muka ko dekat phone tu and campak kat dinding sampai terbarai. Aku tak exaggerate.
Kalau aku ada phone dummy, aku memang akan buat macam tu.
Kalau kaki aku ni elok, aku dah lari berpuluh laps keliling neighbourhood aku ni.
Kalau aku ada basketball hoop kat rumah ni, aku dah dunk berpuluh kali dah.

Macam tu je la aku nak lepas geram. Sapa yang kenal aku, memang tau yang aku ni bukan jenis yang benci orang dan terus attack orang tu. Sorry la, aku bukan main attack orang. Gila immature. Aku nak tulis post ni pun dah rasa immature gila. Tapi lantak la. Blog aku kot. Yang ko gi baca sapa suruh (blame readers la pulak aku ni)

 .aqua.reflects.

Comments