sleepover tak jadi..

shakireen slept over at my place last night
last minute plan je tu..

my other family members pergi airport
hantar bibik nak balik kampung kejap
bapak pulak keluar pergi mana entah

tinggal aku di rumah bersama Niena dan Shakireen tersayang..

tak lama lepas tu, Niena balik...
tinggal aku bersama Shakireen tersayang

masa tu dah dekat nak pukul 7pm
shakireen kata dia nak balik pukul 7
aku pun dah mula panik, 

ekau bayangkan, maghrib, tinggal rumah sorang2, hujan renyai2
tak rasa ke bulu roma aku ni dah tegak?

so dia tanya mak dia whether dia boleh lambat sikit
mak dia pun tak kesah dia nk tidur rumah aku
aku pun macam


malam tu plan nak borak-borak la kan,
relieve tension ke, apa ke, 
tapi in the end, masing-masing mengadap laptop
facebook, tumblr, twitter, blogger, etc.

aku pikir tak pe la, we have the whole night to talk what..
about 1 o'clock, mata masing-masing dah mengalah
pukul 2 lebih dah tu

that was so effing early, man
even if i was alone, i wouldn't be that sleepy!
lantak la, pukul 2 lebih dah tido 

-.-'

lame

what a sleepover tak jadi

sepanjang masa dia ada kat sini we've been eating
cornflakes + honey


and i'm still eating right now
-.-'
takpela, honey je pun..

 .aqua.reflects.

Comments