haish, people nowadays..

hello, tiny creatures... Muahahah. Sorry dudes and dudettes, i'm kinda hyper right now..


Tujuan tuan hamba menulis pada kali ini adalah untuk menunjukkan ketidakpuashatian kepada sesetengah pihak.. 


Saya baru je terbaca dekat satu website ni yang suruh kita boikot iPhone 4G. Wanna know the reasons? One of the reasons is because the letter 'i' represents Israel. =.='


Ridiculous la alasan dia.. It doesn't make any sense! Look, if you want me to boycott some things, i will, but i need at least one solid reason! And this is too much, dude! Agak2 la! Nampak sangat ko tengah try nak menjatuhkan orang! And fyi, Steve Jobs is an AMERICAN. Apahal pulak dia nak promote Israel?!


Reason #2 : The '4G' stands for God, Gospel, Glory, Girl. Why is it too hard for you to understand?! Kau ni memang mereng ke apa? ITS FOURTH GENERATION. Eeeee, geramnya aku!!

Lagi satu apa tau. Diorang suruh boikot Upin Ipin jugak pasal apparently, the letter U on Upin's shirt represents USA and the letter I represents Israel. 


Habis tu yang Norish Karman the actress tu, orang panggil dia NK. Kenapa tak ada orang yang relate nama dia dengan North Korea?


Lantak korang la korang nak teruskan usaha memboikot ni, tapi yang aku tau, aku tak nak boikot. End of story. Bye.

Comments