aku takut.

Aku takut kalau aku terlepas pandang. Aku terpilih benda yang salah. Benda yang bagus, aku tinggalkan. Benda yang kurang bagus, aku ikut. Walau macam mana pun, aku yakinkan diri sendiri yang aku ni orang yang loyal bak kata orang. Aku tak kan senang2 je terikut-ikut. Aku dah cukup besar untuk pilih benda yang elok instead of yang lain-lain.

Aku cuma takut aku terlepas pandang kekurangan benda tu. Ye lah, for now, aku perasan benda yang elok je kan? Pasal tu je yg aku nampak. Mana tau, lama kelamaan aku nampak benda yg tak elok? Masa tu mesti aku regret.

Tapi yang aku tau sekarang ni priority aku adalah untuk belajar. Tapi aku perlukan restu daripada semua orang. Jadi aku akan try untuk balancekan semuanya

:)

Thank you for the advice :)

Aku cuma perlukan masa sikit je lagi untuk bezakan antara kaca dengan permata...

Comments