a response to zooe's post

zooooeee!!!
aku baru dpt bukak internet wey...
sedih gile..
dh la aku x bawak laptop,
kalau nk pakai laptop kakak aku, wireless pun tarak!
nasib baik la uncle aku beli broadband

masuk hari ni, dh 6 hari aku x contact korg
nk call pun agak mahal la
kata dkt splashers, aku rindu sgt kat diorg
tp aku x rindu kau.
hahahahhahaha
'that lady' ade tanye2 pasal aku lg x?
ko tau la yg mane
ade sorg je yg syg 'bebenor' dkt aku

farah, ko mesti suke ikut aku dkt sini
almost everyday makan dkt starbucks
dh la jln kaki 5 minit je smpi
sehari dlm 2 kali pegi
sebelum convert pounds to ringgit,
baru 3.00++, dh dpt frappucino chocolate cream w/ whipped cream
breakfast panini die pun lebih kurg.
tp after convert, harga sama je mcm malaysia 

nina, ko gile duduk sini wey..
dan ramai gile taste kau
aku boleh katakan,
40% muka mamat2 kat sini mengingatkan aku dkt joe jonas

to the others
exam macam mana wey?
'best' x? mesti best kan?
'rugi'nye aku tak ambik add maths..
hahahahah*evil laughs*
i'll be back on the 7th
but i might not come to green box on the 10th
i have some work to do
someone 'hired' me to make a video
splashers, you know who it is,
and apologies to nina khalil pasal aku tau ko nk
kalau ko ade gmbr die lg, tolong email dkt aku
aku nk siapkan asap

kalau korg rindu aku, email je la
pasal i don't have the exact time to be onlined
schedule is kinda tight

xoxo my sayangs :)

p/s: zooe, aku still wonder sapa yg baca blog aku. hmmm...
btw, korg nk poskad kan? aku dh belikan dh.. :)

Comments

  1. woiiiii exactly sape 'pompuan' tu? agak mengconfusingkan lah.. ooohohoohhohhhhh I GET IT!! 'pompuan' tu!!!! ahhah xde la. die tau kan. buat pe nk tanye lg huehuehue.. nway, enjoy kat sane wei! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts