good day, mate!


suddenly, i feel like blogging after reading yonoi's blog
and what if i do it in two languages this time? *kening kening*

sebenarnya, banyak benda nk cerita.
first of all, here are some of the photos i took during the trip

a random young girl i met on the aircraft, don't even know her name or where she's from

tak tau kenape, tapi sy suka sngat gmbr ni <3 <3
Harrods: Knightsbridge!

farah, kalau aku dh kaya kang, aku belanja ko eh?

1. yanie, macam yg aku ckp,
i'll always stand up for my friends
mesti ko terkejut kan?
aku memang tak suka dia, tp dia still kawan aku
dan agak kurang ajar la org tu nk buat camtu dkt kawan aku

2. sapa yg tau tu faham2 la, tp sapa yg tak tau tu, sonyap yo la.
sejujurnya, aku memang bengang dan takkan lupa dengan si cacat tu
cakap perkataan yg mula dgn huruf 'K' tu dkt aku
perkataan tu memang bukan offensive, tp aku rasa offended tau
bunyi dia macam dia nk ckp aku anak yg
tunggu mak bapak suap je.
serious aku kecik hati gila, dan aku memang terkejut beruk bila dia tu
jalan2, tiba2 senyum kat aku. dh la aku tgh bengang,
boleh plak die senyum dgn aku?!
ontah la eh, tengok la senin kang
ontah dia senyum ke, marah ke, besar kepala ke

3. oh yea! bought a new filter for my lens. i said that i broke my lens, kan?
well, takde la the whole lens hancur.
filter dia je retak. went to jusco's Kodak
bought a new UV filter, RM99
mcm Mr. A cakap, kalau compatible boleh dpt RM50
but i went to Kodak, diorg kata diorg rakde yg compatible punya
dkt KL ade la..
so i beli je la original punya!

4. kenapa this week macam almost everyday org suruh aku burn CD?
minggu ni je, i have to burn more than 5 CDs.
tak bleh bla..
burn CD je kot
nasib baik la aku buat for free, kalau korg pergi kedai,
bape ringgit dh melayang..

5. hari rabu lawak gila! haha, to know what happened,
check out 4 Sigma's facebook! you can get almost everything there!
LOL!

6. so today, went to TTDI, pergi rumah org akikah,
pastu pergi one utama smpi malam.
if i'm a character in a comic book, i would have been on fire!
in London, i bought a blouse for around
8 pounds which is around RM40 at Marks and Spencer
When i went to M&S in OU, guess what?
It's RM199!
man! i should have bought three of each in London!

okayla, nk mandi kejap.
yanie, dlm 15jam lagi, kitorg dtg umah kau tau
ada bnyk benda nk kena discuss

bye2 my little friends!

Comments