Posts

Showing posts from June, 2010

good day, mate!

Image
suddenly, i feel like blogging after reading yonoi's blog and what if i do it in two languages this time? *kening kening*
sebenarnya, banyak benda nk cerita. first of all, here are some of the photos i took during the trip
a random young girl i met on the aircraft, don't even know her name or where she's from
tak tau kenape, tapi sy suka sngat gmbr ni <3 <3 Harrods: Knightsbridge!
farah, kalau aku dh kaya kang, aku belanja ko eh?
1. yanie, macam yg aku ckp, i'll always stand up for my friends mesti ko terkejut kan? aku memang tak suka dia, tp dia still kawan aku dan agak kurang ajar la org tu nk buat camtu dkt kawan aku
2. sapa yg tau tu faham2 la, tp sapa yg tak tau tu, sonyap yo la. sejujurnya, aku memang bengang dan takkan lupa dengan si cacat tu cakap perkataan yg mula dgn huruf 'K' tu dkt aku perkataan tu memang bukan offensive, tp aku rasa offended tau bunyi dia macam dia nk ckp aku anak yg tunggu mak bapak suap je. serious aku kecik hati gila, dan aku memang terkeju…

i dunno..

i wish i can tell you everything
But the word secret won't exist in my life, right?

Anyways, the London trip's nothing special
Instead of buying a new lens for my DSLR,
I cracked my only one.
I was walking towards Big Ben that time
The strip was tangled i was trying to untangle it.
Then, it dropped. I actually heard people gasping around me. And i was stunned.
So stunned that i didn't pick it up.
My sister did.
So later that day, i had to take pictures using my handphone.

Oh yes, i got myself a Nokia E71.
And my other siblings got theirselves each a Blackberry.

Oh, and i watched Valentine's Day during our flight
From London to Malaysia
I have a question
Taylor Swift is supposed to be a bimbo or she really is a bimbo?
Haha, sorry fans, just kidding..

It's late. I have to go to Jusco tomorrow with the girls.
Whole-day well-planned.

P/s: is it just me or the Malaysian's World Cup ad looks a wee bit silly? (silly is the only word i dare to use)
G

a response to zooe's post

zooooeee!!! aku baru dpt bukak internet wey... sedih gile.. dh la aku x bawak laptop, kalau nk pakai laptop kakak aku, wireless pun tarak! nasib baik la uncle aku beli broadband
masuk hari ni, dh 6 hari aku x contact korg nk call pun agak mahal la kata dkt splashers, aku rindu sgt kat diorg tp aku x rindu kau. hahahahhahaha 'that lady' ade tanye2 pasal aku lg x? ko tau la yg mane ade sorg je yg syg 'bebenor' dkt aku
farah, ko mesti suke ikut aku dkt sini almost everyday makan dkt starbucks dh la jln kaki 5 minit je smpi sehari dlm 2 kali pegi sebelum convert pounds to ringgit, baru 3.00++, dh dpt frappucino chocolate cream w/ whipped cream breakfast panini die pun lebih kurg. tp after convert, harga sama je mcm malaysia 
nina, ko gile duduk sini wey.. dan ramai gile taste kau aku boleh katakan, 40% muka mamat2 kat sini mengingatkan aku dkt joe jonas
to the others exam macam mana wey? 'best' x? mesti best kan? 'rugi'nye aku tak ambik add maths.. hahahahah*evil laughs* i'll be back…